Camerabewaking Aalst?

Het aantal inbraken of gevallen van vandalisme neemt toe. De cijfers spreken voor zich. Uw huis of bedrijf uitrusten met camerabewaking is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Bovendien is de uitrusting met camerabewaking niet zo’n grote investering meer als vroeger. De prijzen zijn democratisch en vrij toegankelijk, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Doe-het-zelver? Bezoek onze shop voor al uw toebehoren!

camerabewaking voorzien? Bij Campro vindt u een breed aanbod voor camerabewaking.

Diefstal, agressie, vandalisme... we kunnen er jammer genoeg niet omheen. Mensen met foute bedoelingen kiezen meestal voor de weg van de minste weerstand. Zichtbare camerabewaking op het werk of op publieke plaatsen is dan ook een doeltreffende afschrikmiddel.

Bij Campro vindt u een breed aanbod waardoor we de juiste configuratie op uw specifieke wensen kunnen afstemmen:

  • Analoge of digitale camera’s
  • IP-camera’s (ook netwerkcamera’s genoemd)
  • In- en outdoor
  • 3G/4G-camera’s
  • Vaste of bewegende camera’s

Met doordacht opgestelde camerabewaking vermijdt u problemen en vergroot u het veiligheidsgevoel. Daarom ondersteunt de overheid met fiscale stimuli, bedrijven die een bewakingscamera of beveiligingscamera kopen om werk te maken van een betere beveiliging op de zaak of op publieke plaatsen.

Bekijk ook zeker onze andere oplossingen in regio Aalst

Camerabewaking

Het aantal inbraken of gevallen van vandalisme neemt alsmaar toe. Uw huis of bedrijf uitrusten met camerabewaking is tegenwoordig geen overbodige luxe meer.

Alarmsystemen

Uw bedrijfspand, openbare ruimte of uw woning is heel kostbaar voor u. U wilt het dan op elk moment van de dag ook perfect veilig kunnen achterlaten als u dat wilt.

Brand- en CO-detectie

Of het nu gaat om een woning, een openbaar gebouw of een bedrijfspand, het is altijd een ramp als uw pand en uw goederen in vlammen opgaan.

Toegangscontrole

Toegangscontrole is ook één van de belangrijkste elementen in het veilig houden van uw bedrijfspand, parking, woning of appartementsgebouw.

Tijdregistratie

Op zoek naar een professionele oplossing van een lokale leverancier die de Belgische ondernemingscultuur kent? Campro kan u begeleiden bij uw keuze!

Wi-free / WiFi-oplossingen

Anytime, anywhere online. Uw bezoekers appreciëren wifi. Bekijk samen met een Campro-adviseur de mogelijkheden van uw eigen wifree / wifi-netwerk, zowel in- als outdoor.

Geïntegreerde oplossingen

Voor een maximale bewaking en beveiliging kiezen bedrijven of overheid steeds vaker voor een mix van oplossingen. Laat u bijstaan voor uw bewakingsplan.

Track & trace

Volg uw fleet via een gebruiksvriendelijke platform waar u ook bent. Kies voor een efficiënte tracking van al uw voertuigen en een gedetailleerde rapportering.

Security

Voor security zijn wij actief op het gebied van industriële bewaking, event security & bodyguarding.