Alarmsysteem Herzele?

Het aantal inbraken of gevallen van vandalisme neemt toe. De cijfers spreken voor zich. Uw huis of bedrijf uitrusten met een alarmsysteem is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Bovendien is de uitrusting met een alarmsysteem niet zo’n grote investering meer als vroeger. De prijzen zijn democratisch en vrij toegankelijk, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Doe-het-zelver? Bezoek onze shop voor al uw toebehoren!

alarmsysteem voorzien? Bij Campro vindt u een breed aanbod.

Uw bedrijfspand, openbare ruimte of uw woning is heel kostbaar voor u. U wilt het dan ook perfect veilig kunnen achterlaten als u dat wilt. Een alarmsysteem schrikt inbrekers of vandalen af en waarschuwen u van zodra er iets aan uw pand gebeurt dat niet gewenst is. Maar niet elk alarmsysteem past bij uw pand. Er bestaan diverse soorten en daarom kiest u best een alarmsysteem dat volledig volgens uw wensen is geconfigureerd. Met zijn brede kennis van diverse alarmoplossingen en gerealiseerde projecten weet Campro perfect een alarmsysteem op uw maat uit te tekenen. U kan bij ons terecht voor alarminstallaties voor kantoren, bedrijfsgebouwen of openbare ruimtes, een alarmsysteem voor appartementsgebouwen... etc. In nauw overleg configureren we een oplossing die een maximale veiligheid waarborgt. Koppelingen met andere systemen en domotica zijn perfect mogelijk.

Bekijk ook zeker onze andere oplossingen in regio Herzele

Camerabewaking

Het aantal inbraken of gevallen van vandalisme neemt alsmaar toe. Uw huis of bedrijf uitrusten met camerabewaking is tegenwoordig geen overbodige luxe meer.

Alarmsystemen

Uw bedrijfspand, openbare ruimte of uw woning is heel kostbaar voor u. U wilt het dan op elk moment van de dag ook perfect veilig kunnen achterlaten als u dat wilt.

Brand- en CO-detectie

Of het nu gaat om een woning, een openbaar gebouw of een bedrijfspand, het is altijd een ramp als uw pand en uw goederen in vlammen opgaan.

Toegangscontrole

Toegangscontrole is ook één van de belangrijkste elementen in het veilig houden van uw bedrijfspand, parking, woning of appartementsgebouw.

Tijdregistratie

Op zoek naar een professionele oplossing van een lokale leverancier die de Belgische ondernemingscultuur kent? Campro kan u begeleiden bij uw keuze!

Wi-free / WiFi-oplossingen

Anytime, anywhere online. Uw bezoekers appreciëren wifi. Bekijk samen met een Campro-adviseur de mogelijkheden van uw eigen wifree / wifi-netwerk, zowel in- als outdoor.

Geïntegreerde oplossingen

Voor een maximale bewaking en beveiliging kiezen bedrijven of overheid steeds vaker voor een mix van oplossingen. Laat u bijstaan voor uw bewakingsplan.

Track & trace

Volg uw fleet via een gebruiksvriendelijke platform waar u ook bent. Kies voor een efficiënte tracking van al uw voertuigen en een gedetailleerde rapportering.

Security

Voor security zijn wij actief op het gebied van industriële bewaking, event security & bodyguarding.